060 723 7858 mitakademija@gmail.com

Kurs WordPress-a

Kurs WordPress-a

Organizujte svoje poslovanje na savremen način. Napravite svoj sajt koji će vam omogućiti lakši proboj na tržište i pokazati svetu sve ono što ste u stanju da ponudite. Učinite neverovatne stvari i zavirite u svet WordPress-a. Naš kurs nudi mogućnost spoznaje novih i lakih metoda pravljenja tema, plaginova, blogova kao i sajtova koji mogu vašem biznisu doneti veliki napredak.

Kurs je namenjen za sve one koji žele da svoj blog postave na mnogo viši nivo kao i da uspešno kreiraju sajtove koji se u današnje vreme čak i menjaju sa svakom novom objavom odnosno iz minuta u minut. Osmišljen je na taj način da poboljša Vaše znanje iz oblasti sastavljanja blogova i sajtovan na kvalitetan i inovativan način.

Namenjen je kako za početnike tako i za one koji su već upućeni u programske jezike HTML, CSS i PHP na kojima je WordPress i izgrađen.

Koncept je zasnovan na tome da se svo gradivo i teorija prolazi kroz veliki broj primera, kako bi se što pre moglo iskoristiti stečeno znanje.

Važno je istaći da svaki polaznik dobija sertifikat za facebook i instagram marketing koji je akreditovan od američkog York Univerziteta i ima međunarodnu priznatost u zemljama Evropske Unije i Amerike.

 

Za više informacija pozovite na

+381 60 723 78 58