060 723 7858 mitakademija@gmail.com

Kurs za facebook i instagram marketing

Kurs za facebook i instagram marketing

Kurs je namenjen za sve one koji žele da predstave svoj biznis na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Ovaj kurs je osmišljen kako bi Vas naučio svemu onome što svakodnevno koristimo na ovim mrežama ali na pravi način, i kako dobiti maksimum od toga.

Namenjen je kako za početnike tako i za one koji već nešto znaju iz oblasti facebook i instagram marketinga. Svaki polaznik dobija lap-top i zasebnu internet konekciju u moderno opremljenoj učionici. Grupe su koncipirane do 20 studenata radi efikasnijeg savladavanja gradiva.

Koncept je zasnovan na tome da se svo gradivo i teorija prolazi kroz veliki broj primera, kako bi se što pre moglo iskoristiti stečeno znanje.

Važno je istaći da svaki polaznik dobija sertifikat za facebook i instagram marketing  koji je akreditovan od američkog York Univerziteta i ima međunarodnu priznatost u zemljama Evropske Unije i Amerike.

U okviru samog kursa vrlo intezivno se družimo tokom 12 školskih časova. Predavanja će biti održavana u periodu od 18:00 – 21:00 sa pauzama. Veliku pažnju smo posvetili programu kursa i želja nam je da svi naši učenici nauče što je više moguće na ovakvom jednom kursu od vrhunskih profesionalaca.

Za polaznike koji nisu sa područja Beograda organizovaće se “live streamig” prenos.

Za više informacija pozovite na

+381 60 723 78 58