060 723 7858 mitakademija@gmail.com

VAŽNO UPOZORENJE!

Verovatno ste ovih dana čuli o sajber napadu koji je zadesilo preko 60 zemalja sveta. Zapravo radi se o vrsti zlonamernog softvera RANSOMWARE koji se tajno instalira na računarima žrtve i koji nakon toga kriptuje sve podatke na računaru odnosto blokira ih i sprečava vlasnika da ih koristi. Žrtva istovremeno dobija poruku u kojoj se navodi da je potrebno da plati otkup napadaču kako bi podaci na računaru bili odblokirani. Otkup se uvek traži u virutuelnoj kripto-valuti bitkoin, koji štite podatke napadača. Žrtve su uglavnom male i srednje firme, ali su zabeleženi napadi i na velike poslovne sisteme, kod kojih blokiranje službenih ili poslovnih podataka na računarima može da dovede do velike štete. Dosta zabeleženih napada ima i na privatne računarske softvere korisnika na koji se način vrši takozvana “virtuelna ucena ukradenih podataka”.

Jako je važno probuditi svest stanovništva o pretnji koja vlada trenutno internetom i koliko god bili sigurni da vas neće to zadesiti ne možete biti toliko sigurni.

Lažni ili nepouzdani ponuđači koji su spremni da vam konfigurišu i održavaju softvere kako u kućnoj tako i poslovnoj varijanti takođe mogu predstavljati veliku pretnju po same vaše podatke (privatne datoteke, poslovne podatke, bankovne račune, transakcije..)

BUDITE OPREZNI I PREZMITE STVARI U SVOJE RUKE!
U eri savremenih internet integracija i globalizacije IT-ja, kao i sve manje mogućnosti poverenja slobodnog prepuštanja naših podataka tuđim očima svesno ili nesvesno svako bi trebao biti u koraku sa vremenom i aktuenostima kako bi zaštitio pre svega svoje podatke pa i sebe.

MIT AKADEMIJA je tu da vas uputi u sve mogućnosti bez strepnje da li će vas neko uslovljavati za ukradene podatke. Kroz širok asortiman edukativnih programa koje nudimo želja nam je da vam pokažemo da možete PREUZETI STVARI U SVOJE RUKE, PRESTANETE GUBITI MNOGO NOVCA PLAĆAJUĆI DRUGIMA ZA ODRŽAVANJE VAŠIH SOFTVERA, SAJTOVA I INTERNET MARKETINGA I BITI SIGURNI DA SAMO VI IMATE MOGUĆNOST VIDLJIVOSTI VAŠIH TAJNIH PODATAKA.

Posetite naš sajt i istražite mogućnosti koje vam nudimo na linku www.mitacademy.rs

Za dodatne informacije obratite nam se u inboxu ili putem broja +381 60 723 78 58.

Očekujemo vas da zajedno gradimo sigurnu budućnost u informacionim tehnologijama.